måndag 14 december 2009

En hel vecka!

Hej vännen!

Vanliga fall tycker jag att en veckan går lika fort som en blinkning, i vanliga fall.
Den här veckan har gått fram som en snigel. De har varit mycket, mycket som jag inte orkar ta upp, vill inte ta upp. Även om man vill lätta hjärtat så får man tänka sig för.

Jag har inte alltid varit sån som person, hållit inom mig saker. Men med åren så inser man att människan är en nyfiken varelse.
Vill tacka min UNERBARA vän, käraste vän....En fantastisk människa. Med så mycket ärlighet, glädje, sorg, skratt och omtanke. Till den enda personen jag börjat krama. Jag har alltid kramat mina vänner, pussat och hållit i handen. Men allt de förändrades, jag har saknat de. Man får och ger lite kärlek när man träffas...mysigt.

Men men tillbaka till vad de nu jag vill få ut av detta....hmm..
Hur som haver TACK MARIKA för att du är du och för att du finns.

Okej, nu tillbaka till veckan som gått.

Jag har varit på loppis eller de var ju faktiskt Antik och Kuriosa runda. I Vänersborg har dom en helt underbar butik som har sååååå mycket fint. Att vara där blev både tungt och bökigt. Varför föds man med två händer? Ja menar Bläckfisken föds med 8 st, varför? Va ska DOM med alla händer till? Jag hade behövt dom bättre då.

Tillbaka IGEN, detta är anledningen till att man inte ska blogga 1 gång i veckan, för mycket har hänt och för mycket att skriva om...

Gör historien jättekort. Hittade en massa saker som jag ville ha, som jag kommer att köpa i framtiden.
Vill även skriva om en webbutik där jag köpt ett och annat fint. Men de kan jag suga på lite, i alla fall tills i morrn.
Hjärnan har blivit lite överbelastad av all tänkande och skrivande, vill få med allt....Men jag är bara en knäpp lite människa. Ska istället ta mig en kopp te och njuta lite av ensamheten.Boken underst ska jag berätta om en annan dag.
Är väldigt lycklig över att H&M Home finns.
Underbart med böcker som man inte behöver läsa.
Denna lilla pojk är min pappa, som tyvärr inte finns i livet längre. Men som var älskad då han levde.

De har även hunnits med bakning i mängder och lite julklappshandling.

Ha de gott så ses vi snart igen, lovar att det blir SNART!

3 kommentarer:

 1. Man uppskattar sina vänner på olika sätt,den ena är inte lik den andra, med vissa hörs man varje dag,med andra mer sällan,men det är ändå lika härligt och äkta när man ses!
  Hoppas det du går igenom eller har gått igenom reder sig,och skönt att du fick pratat=)
  Ha en underbar dag min VÄN!!
  kram Mariah

  SvaraRadera
 2. Men Majsan! Jösses, vi kramas ju alltid...Nästan så jag glömt de. De är så ovanligt nu för tiden. Men du ska veta att jag verkligen TYCKER OM DE och uppskattar de!...Världens varmaste kram.

  SvaraRadera
 3. Men lilla vän, vad glad jag blir för dina fina ord... Hade missat detta inlägget totalt... SKÄRPNING Marika :-)
  Tack själv för att du finns å mandlarna var supergoda... sparar lite på dom så att de inte tar slut så fort.

  Puss å kram

  SvaraRadera